beach-cruiser

Beach Cruiser

Ingrediencie:

  • 80ml vychladeného čaju Dilmah Mango & Jahoda
  • 50ml Biely Rum
  • 20ml čerstvej limetkovej šťavy
  • 15ml cukrový sirup
  • 10ks mätových lístkov
  • plátky manga, jahody a limetky

Postup:

Rum, limetkovú šťavu a sirup vložte do pohára a premiešajte. Pohár naplnte do 3⁄4 drveným ľadom, pridajte plátky ovocia a dolejte výluhom z čaju. Dozdobte čerstvou mätou a plátkami manga a jahody.

ceylon-cooler

Ceylon Cooler

Ingrediencie:

  • 120 ml vychladeného čaju Dilmah Marakuja, Granátové jablko & Zimolez (silný výluh 5min.)
  • 30 ml brusnicový džús
  • 10 ml čerstvej limetkovej šťavy
  • 20 ml sirupu Violet – fialka
  • 1⁄2 granátového jablka
  • 1⁄2 marakuje

Postup:

Do veľkého pohára nasypeme až po okraj kocky ľadu. Pridáme brusnicový džús, limetkovú šťavu, sirup Violet (fialka) a semienka granátového jablka. Zamiešame barovou lyžicou a dolejeme čajom. Čajový mocktail dozdobíme marakujou a semienkami granátového jablka.

karafaKiwi

JAZMIN& KIWI LIMONADE

Ingrediencie:

  • 200ml vychladeného čaju Dilmah Zelený s Jazmínom
  • 30ml Kiwi pyré Monin
  • 15ml koncentrát Sweet & Sour Monin
  • plátky kiwi

Postup:

Do karafy vlejte vychladený výluh z jazmínového čaju, pridjte kiwi pyré, koncentrát sweer & sour a premiešajte barovou lyžicou. Karafu naplňte do 3⁄4 ľadom, pridajte plátky kiwi a dolejte sódou.

karafaGrep

MELÓN & GRAPEFRUIT  LIMONADE

Ingrediencie:

  • 200ml vychladeného čaju Dilmah Ceylon Supreme
  • 30ml Watermelón sirup Monin
  • 15ml Pink Grapefruit Monin
  • plátky vodného melóna a ružového grapefruitu

Postup:

Do karafy vlejte vychladený výluh z čaju, pridjte sirupy watermelón, pink grapefruit a premiešajte barovou lyžicou. Karafu naplňte do 3⁄4 ľadom, pridajte plátky vodného melónu a ružového grapefruitu a dolejte sódou.

mocha

BLACKBERRY MACARON CAFFÉ LATTE

Ingrediencie:

  • 10ml Blackberry sirup Monin
  • 20ml Macaron sirup Monin
  • 150ml plnotučné mlieko
  • 1 espresso

Postup:

Do pohára na café latte nalejeme Černicový a Makrónkový sirup Monin, vlejeme napenené mlieko a na záver pridáme espresso. Dozdobíme čiernou malinou.

baza

HUGO

Ingrediencie:

  • 20ml Bazový sirup Monin
  • 150ml Prosecco
  • 60ml sóda
  • 5ks mätových lístkov
  • plátky limetky

Postup:

Do veľkého pohára na červené víno vložte lístky mäty, plátky limetky, trocha vymádlujte. Zasypte ľadom, nalejte Bazový sirup Monin, Prosecco a dolejte sódou. Jemne premiešajte a dozdobte čerstvou mätou.

obr1

Ice Coffee Mocha

Ingrediencie:

  • 30g Ľadová čokoláda
  • 1 vychladené espresso
  • 150ml plnotučného mlieka
  • ľad, šlahačka

Postup:

Do nádoby frapovača dáme studené mlieko, ľadovú čokoládu, espresso a 5-7 kociek ľadu. Všetko spolu vyfrapujeme do hustého krému. Prelejem do pohára dozdobíme šlahačkou a nastrúhanou čokoládou. Na prípravu môžeme použiť miesto frapovača aj barový mixér.

obr2

Ice Coffee Fig

Ingrediencie:

  • 30ml Fig sirup Monin (figa)
  • espresso doppio (14g kávy)
  • 150ml plnotučného mlieka
  • ľad, šlahačka

Postup:
Do nádoby frapovača dáme studené mlieko,  dvojité espresso, figový sirup a 5-7 kociek ľadu. Všetko spolu vyfrapujeme do hustého krému. Prelejem do pohára dozdobíme šlahačkou a karamelovým topingom. Na prípravu môžeme použiť miesto frapovača aj barový mixér.